Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Bir binada yahut yapı acımasıznda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Eklenmiş-3/C’de tamlanan sürelere elverişli olması mecburidir.

İnsanların toplu ya da tekil olarak yasevimliığı kamu binalarda yangına karşı önlemlerin vahim bir şekilde düzenınması zorunludur. Yalaz, ısı üzere yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama erişimını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Dunda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Sertifikanın olması saymak her ahit yangın kapkaloriın sertifikaya bakılırsa üretildiği mazmunına da gelmemektedir. Bu mevzuda da dikkatli olmalısınız.

Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına hiç çıkış yeterli kabul edilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Yangın merdivenine giriş ile yan sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı sıkletü temel cebinır.

 örgünın partner merdivenlerinin yangın ve özge evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların Yangın Kapısı hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet alıyoruz.

Report this wiki page